Bare i dag: GRATIS frakt! | Betal senere med KLARNA!

Databeskyttelse og retningslinjer

Personvernregler Nazoni.no

Vi er klar over at du har satt din lit til oss. Det er derfor vårt ansvar å beskytte din personlige informasjon. På denne siden informerer vi deg om hvilke data vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler det inn og hvordan disse dataene kan forbedre brukeropplevelsen din. Slik forstår du nøyaktig hvordan vi fortsetter.

Disse retningslinjene for databeskyttelse gjelder for Nazoni.no. Vær oppmerksom på at Nazoni.no ikke er ansvarlig for personvernreglene til andre nettsteder og kilder. Ved å bruke dette nettstedet godtar du retningslinjene for databeskyttelse.

Nazoni.no respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og sørger for at den personlige informasjonen du oppgir blir behandlet konfidensielt.

Vår bruk av dataene vi samler inn

Bruk av våre tjenester

Når du registrerer deg for en av tjenestene våre, ber vi deg om personlige data. Disse dataene brukes til å utføre tjenesten. Dataene lagres på Nazoni.no egne sikre servere eller de fra en tredjepart. Vi vil ikke kombinere denne informasjonen med annen personlig informasjon vi måtte ha.

kommunikasjon

Hvis du sender oss e-post eller andre meldinger, kan vi beholde disse meldingene. Det kan være tider når vi ber om din personlige informasjon som er relevant for den aktuelle situasjonen. På denne måten kan vi behandle spørsmålene dine og oppfylle dine bekymringer. Dataene lagres på Nazoni.no egne sikre servere eller de fra en tredjepart. Vi vil ikke kombinere denne informasjonen med annen personlig informasjon vi måtte ha.

Informasjonskapsler

Vi samler inn data for markedsundersøkelsesformål. Dette gjør at vi bedre kan forstå kundene våre og tilpasse tjenestene våre deretter.

Dette nettstedet bruker "cookies" (tekstfiler på datamaskinen din) for å analysere brukerbruk. Dataene som genereres av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet kan overføres til Nazoni.no egne sikre servere eller til en tredjepart. Vi bruker disse dataene for å spore din bruk av nettstedet, for å samle rapporter om nettstedaktivitet og for å tilby andre tjenester relatert til nettstedaktivitet og internettbruk.

Formål

Vi samler ikke inn eller bruker data til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre vi har mottatt ditt uttrykkelige samtykke.

Tredjeparter

Dataene blir ikke videreført til tredjeparter, bortsett fra nettapplikasjoner som vi bruker til nettbutikken vår. Dette inkluderer vurderingssystemet WebwinkelKeur. Disse dataene brukes bare til formålet med den aktuelle applikasjonen og blir ikke spredt. I tillegg kan dataene i visse tilfeller formidles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til dine data.

Endringer

Disse retningslinjene for databeskyttelse er rettet mot bruk og muligheter på dette nettstedet. Eventuelle endringer på dette nettstedet kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Det anbefales derfor å konsultere disse retningslinjene for databeskyttelse regelmessig.

Alternativer for personlig informasjon

Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette alle personlige data som for øyeblikket blir gjort tilgjengelig for oss.

Endre / avmeld nyhetsbrev

På slutten av hver e-post finner du muligheten til å endre informasjonen eller å avslutte abonnementet på nyhetsbrevet.

Endre / avmeld kommunikasjon

Hvis du vil endre data eller fjerne deg fra databasen vår, kan du kontakte oss. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Deaktiver informasjonskapsler

Som standard er de fleste nettlesere innstilt på å akseptere informasjonskapsler, men du kan angi at nettleseren din skal avvise alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Imidlertid kan det hende at enkelte funksjoner og tjenester på våre og andre nettsteder ikke fungerer som de skal hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemeldinger

Vi kontrollerer regelmessig samsvar med disse retningslinjene for databeskyttelse. Hvis du har spørsmål om denne personvernregelen, kan du kontakte oss:

Nazoni.no

info@nazoni.no

32000+ fornøyde kunder

Gratis frakt

Dataene dine er SSL-sikret

Teamet vårt vil svare på alle spørsmålene dine innen 24 timer